Language
airports

Treviso (TSF) Repülőtér és transzferek

Fedezze fel Treviso (TSF) Repülőtér és transzferek

Treviso Repülőtér

A Treviso Repülőtér (más néven Treviso-Sant’Angelo) Olaszország egyik legfontosabb repülőtere. A járatokat működtető légitársaságok nagy része Venice Treviso néven szereti emlegetni a Treviso Repülőteret. Ezt a nevet onnan kapta, hogy körülbelül 20 km-re van a közeli várostól, Velencétől.

Buszjáratok Treviso repülőterére

Útvonalak Utazási idő
Ljubljana – Venice 3 óra 40 perc
Venice – Ljubljana 3 óra 40 perc

Késéssel érintett járat a Treviso repülőtéren?

A járatok bármely reptéren késhetnek vagy változhatnak, és általában nem tud mit tenni a transzferrel ilyen esetekben. Az ügyfélszolgálatunk mindig elérhető a +386 1 431 7777 számon, és segítünk Önnek eljutni haza vagy a hotelébe.

Ha a repülőtéren ragadt, és várnia kell az induló járatára, akkor tekintse meg a repülőtér térképét, hogy megtudja, merre van a legközelebbi kávézó, üzlet vagy a reptéri jegyiroda, ahol segítenek a tájékozódásban.

A repülőtéren

Létesítmények

A Treviso Repülőtéren két bájos kávézót és egy éttermet talál, ahol a járatára való várakozás közben ihat, ehet, és (ami a legfontosabb) leülhet.

Találhat néhány szuveníreket áruló és vámmentes üzletet is, de ne számítson olyan kínálatra, mint ami a világ nagy repülőterein van.

Biztonság

Bár az európai repülőtéri biztonsági szolgálatok lehet, hogy nem olyan szigorúak, mint az Amerikában lévők, de hosszú sorokra számíthat a biztonsági ellenőrzés során, amikor egyszerre több járat indul vagy érkezik.  Kérjük, érkezzen meg a javasolt idősávban, hogy időben áteshessen minden biztonsági ellenőrzésen, különben lekésheti a járatát. A légitársaságoknak megvannak a saját maguk szabályai a poggyászokra vonatkozóan, azonban ne feledje, hogy egyes szabályok közösek. Ne próbáljon meg folyadékot vagy éles tárgyakat felvinni a repülőgépre. Ha mégis megpróbálná, akkor elvehetik az italát, feltarthatják a sorban, vagy legrosszabb esetben magyarázkodnia kell majd az elfoglalt biztonsági személyzetnek.

Mikor kell érkezni

A Treviso Repülőtér belföldi járatai esetén az indulás előtt legalább 1 órával az utasfelvételi területen kell lennie. A nemzetközi járatok esetén az indulás előtt legalább 2 órával az utasfelvételi területen kell lennie.

Legfontosabb elérhetőségek

Jegyiroda/Információs pont +39 0422 315111
Rendőrség: +39 0422 299611
Talált tárgyak osztálya: 0422 315141

TOVÁBBI HASZNOS ELÉRHETŐSÉGEK

Gyakran ismételt kérdések

Megvehetem a Nomago InterCity járművezetőjétől a Treviso Repülőtérre szóló jegyemet?

Vehet jegyet közvetlenül a járművezetőtől is, azonban vegye figyelembe, hogy előfordulhat, hogy a transzferbusz tele lesz. Ezért erősen ajánlott előre megvenni a jegyeket, és lefoglalni az ülését. Letöltheti a Nomago mobilalkalmazást is, és megveheti a jegyeit ott is, hogy ne kelljen kinyomtatnia és magánál tartania azokat (csak legyen feltöltve a telefonja, mielőtt felszállna).

Mi történik, ha törölve lett egy olyan repülőjárat, amihez már megvettem a transzferbuszra szóló menetjegyeket?

Lehetséges, hogy a légitársasága vagy az utasbiztosítása megtéríti a menetjegye árát.

A repülőtérre szeretnék menni, hogy elérjem a járatomat. Milyen transzfert válasszak?

Olyan busszal kell mennie, ami legalább 3 órával a járata indulása előtt odaér a repülőtérre. A Treviso Repülőtérre vezető autópályák majdnem mindig forgalmasak, és gyakran kisebb balesetek is előfordulnak, amik 1 órás késéseket okozhatnak az úton. Ha ez történne, még mindig 2 órával a járata indulása előtt oda fog érni a reptérre.

Más kérdésem vagy problémám van a transzferemmel kapcsolatban.

Ne habozzon felhívni az ügyfélszolgálatunkat a +386 1 431 7777 számon, mi pedig mindent megteszünk, hogy választ adjunk vagy segítsünk Önnek.