Language
events
  • Zene

Sziget Fesztivál

Budapest

Fedezze fel Sziget Fesztivál

A Sziget Fesztivál 1993 óta kerül megrendezésre. Az első néhány évben csak egy kisebb összejövetel volt, amely azóta Európa egyik legnagyobb és leglátogatottabb zenei fesztiváljává nőtte ki magát. Ez a különleges fesztivál minden évben több mint 1000 különböző előadót vonultat fel 60 nagy színpadon, 7 napon keresztül. A Sziget fesztivál több, mint egy zenei fesztivál. Számos programot kínál, például cirkuszt, színházat, múzeumsarkot, így a fesztivál változatos és egyedi.

A fesztivál alapötlete a pozitív energiák egyesítése, és nem számít, honnan jöttek a fesztivál látogatói, és milyen háttérrel rendelkeznek. Jöjjön, és legyen a szerelmi forradalom nagykövete a Sziget globális közösségében. Az idei fesztivál augusztus 7-től augusztus 13-i tart.

További tudnivalókért, illetve a jegyvásárláshoz kattintson ide: https://szigetfestival.com/en/ , de az még fontosabb, hogy ne felejtse el lefoglalni jegyét a legkényelmesebb utazáshoz oda és vissza!

Sziget Budapest

Sziget Budapest - 1
Minden anyag © 2019. Szerzői jog Martin Audio Ltd. A változtatás jogát fenntartjuk. Martin Audio Ltd. Reg. szám. 4824341